Snabba byten..

För er som inte vet, så kan jag berätta att de flesta husen i Spanien är inte isolerade. De är också oftast byggda av en slags ihålig tegelsten med lite puts och färg på, och vips så står där ett hus. Ett hus med kalla sten- eller marmorgolv. Något som känns riktigt skönt på sommaren. Men satan så kallt på vintern.

Så en sak är säker, när renoveringen kommer ske, så ska andra golv in i huset, och även täta fönster och dörrar.

Underbara Spanien, endast 20 minuter från medelhavet vid solkusten, visst får man en känsla av att det alltid ska vara varmt.. så är det inte. Natten till onsdagen så kom det snö uppe på vår bergstopp. Tack och lov slapp vi gå dit. Men efter att vi varit på Lunch på indisk restaurang inte allt för långt ifrån lake Viñuela, så på vägen hem såg vi toppen av berget La Maroma där solen lyste upp snön. Vackert men kallt.

Lunchen var mycket trevlig och god indisk mat, så vi blev både mätta och glada. Det var Traceys födelsedag som skulle firas. Så vi var tio personer från vår by som åkte ihop. Vi blir så glada när vi blir medbjudna på allt kul.

Men vädret växlar fort kan man säga. Så på fredagen så gick vi ut på promenad med alldeles för mycket kläder på oss. Så allt eftersom åkte lager efter lager av. Väl hemma plockade vi ut våra utemöbler igen, då risken att de skulle blåsa av taket ansågs som obefintlig. Vi satt uppe på terrassen och jobbade lite och fick även att glas svalkande vitt vin. Men så fort solen går ner bakom husen är det dags att gå in och sätta sig jämte gasolvärmaren.

I fredags fick vi även ett meddelande på vårt Instagram business konto, av en kvinna som heter Bodil och arbetar med branding, hon gillade vårt konto och vill ha med oss i sin podd. Jag blir så glad och smickrad, så givetvis tackade vi ja till den inbjudan.

”Men åh vilket spännande konto och härlig inblick i ert liv.”-Bodil

”Jag känner omedelbart att jag vill veta mer om er och undrar (lite påfluget) om ni vill vara med i min podcast.” -Bodil

Det känns lite som ett kvitto på att vi gör något rätt.

Idag ska vi till våra holländska vänner som bor i ett vackert hus en bit utanför byn. Vi ska äta lunch och prata spanska. Vi är åtta stycken, olika långt komna i det spanska språket, som ska helt enkelt få öva på varandra, så att man kommer över barriären och vågar mera. Så det kommer bli så kul.

Det blir även som ett knytkalas, alla bidrar med något. Vi tänkte att vi gör en paj av något slag.

Nu blir det lång slapparfrukost, innan lite jobb och pajlagande.

Önskar Dig en härlig söndag 🧡

.

.

.

Vi söker dig som starta vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s