En paj paj đŸ„§

Söndagen blev helt fantastisk, hemma hos Ines och Joanna. Jag Ă€r fortfarande helt förundrad över deras fantastiska hus och utsikten frĂ„n deras terass. Vi kom dit nĂ„gra minuter tidigt, men vi var vĂ€lkomna Ă€ndĂ„. Fler mĂ€nniskor dök upp, vi alla hade lagat nĂ„got att ta med till lunch. SĂ„ mycket god mat blev det. Även vĂ„r paj var god trots att den inte var fĂ€rdiglagad.. Men vi skyller pĂ„ vĂ„r kassa ugn, som inte gĂ„r stĂ€lla in pĂ„ en specifik grad. Pajen var inte lagad den var paj helt enkelt. Det blev Ă€ven lite vitt vin, vilket hjĂ€lpte oss alla för att komma igĂ„ng med att prata spanska. Ines, rĂ€ttade oss tĂ„lmodigt. Vilket vi alla var tacksamma för. DĂ„ resten av oss inte Ă€r flytande i sprĂ„ket, sĂ„ pratar vi inte sĂ„ fort. Vilket gjorde att vi förstod allt. Det Ă€r som sagt det dĂ€r med att knyta ihop alla ord som vi faktiskt kan, till riktiga meningar, som Ă€r problemet. Men det blev sĂ„ lyckat sĂ„ vi kommer göra om det varannan vecka.

Annars har vi det kallt som satan hÀr i vÄr bergsby. Men vi har iallafall inte snö som de visst hade nere i Mijas. Man börjar ju sakna den dÀringa globala uppvÀrmningen. Undrar om den bara rÄkat missa Spanien?

Men jag Àr iallafall otroligt tacksam att jag har en mycket het man, som kan vÀrma mig. Speciellt dÄ temperaturen i sovrummet pÄ morgonen ligger pÄ si sÄdÀr en 12 grader. Men det Àr ju ÀndÄ plusgrader, vilket glÀdjer mig.

IgÄr fyllde min Àlskade mamma Är. Det Àr alltid trÄkigt att inte kunna vara med och fira. Men jag litar pÄ att andra, bÄde familj och vÀnner skötte den biten. Vi sjöng iallafall, och gratulerade över telefon.

Vi har givetvis ocksÄ jobbat en hel del, och Àn sÄ lÀnge hunnit med tre möten denna vecka om man rÀknar med vÄrt team möte, och minst ett till blir det innan veckan Àr slut. Ytterligare en gÄng mÄste jag slÄ ett slag för vÄrt team, sÄ mycket vilja att hjÀlpa varandra har jag aldrig sett nÄgon annan stans. Inte bara visdom och kunskap, utan de delar Àven med sig av det allra viktigaste vi alla har, de delar med sig av sin TID. Tacksam Àr i sammanhanget ett för klent ord.

Idag ska vi ivÀg och hjÀlpa Tracey med lite fix inför öppningen av hennes och byns nya B&B. Fast jag skulle nog klassa det mer som ett litet, men sÄ fint, hotell. Tracey Àr naturligtvis vÀldigt exalterad och glad för sitt nya stÀlle, och det smittar av sig pÄ mig med.

Vi kör ocksĂ„ en utmaning av och med Tony Robbins. “The unshakeable.” Som en dansk vĂ€n skickade mig lĂ€nken till. SpĂ€nnande att se vad vi lĂ€r oss och vad vi tar med oss. Men hittills sĂ„ kan jag sĂ€ga att wow, den kĂ€nns som att den kommer lĂ€ra oss en hel del. Man Ă€r aldrig för gammal att lĂ€ra sig nĂ„got nytt, inte ens som 50 Ă„ring.

Energi och positivitet kommer fyllas pÄ helt enkelt.

Jag önskar Dig en underbar Torsdag 💖

.

.

.

Vi söker dig som starta vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com/

2 reaktioner till “En paj paj đŸ„§

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s