Säg JA! 💃🕺🏻

Ligger här och lyssnar på tystnaden. Klockan är 03:20, så många tankar som svävar omkring i mitt lilla huvud. Så mycket jag vill, många vägar att utforska. Så mycket kvar att lära.

Jag och Anders gjorde en Vision Board för 2023. Med våra drömmar och mål för detta året. Kommer vi nå dit? Hur ska vi nå dit vi vill?

Kanske fanns det en anledning att vår vän Annette skickade en inbjudan till Tony Robbins 5 dagars utmaning The Unshakable.

Den utmaningen accepterades och fullföljdes. Jag säger bara, wow, vilken man!!! Han är min nya idol. Fler och större utmaningar har vi redan skrivit under på. Något både jag och Anders ser fram emot.

Vi hade en lång härlig konversation igår, om vad vi gjort och hur långt vi kommit. Om var vi var för två år sedan och var vi är nu. Inte bara det att vi sålde allt vi ägde, köpte husbil och lämnade Sverige. Kom till Spanien hittade vår underbara lilla bergsby och köpte ett hus. Startade en online business. Började skola för att lära oss spanska. Lärde känna nya både vänner och bekanta. Allt det där vet både du och vi.

Utan vi pratade om var har denna resa tagit oss mentalt och själsligt. Hur vi har ändrats som personer. Hur vi har varit tvungna att växa och utvecklas på sätt vi inte hade en aning om att vi kunde.

Hur vi många gånger har varit tvungna att ta ett och ibland flera steg utanför vår komfort zone, och vad det gjort med oss. Tänk att små saker som att säga ja istället för nej kan ändra så mycket.

Jag hade önskat att fler vågade säja ja. Ja till sina egna drömmar och mål. Inte lämnade drömmarna till att vara drömmar, utan jagade efter dem.

Att fler slutade använda ursäkter som, jag har inte tid, jag har inte råd, jag ska bara, när jag går i pension, när barnen är stora, när jag slutat arbeta, när jag gått ner 10 kg, om inte jag hade barn, jag är för gammal, jag är för ful, jag är för tjock, jag är för tanig, jag vet inte hur man gör… detta är bara ett litet axplock, listan av ursäkter är oändlig.

Vi har bara ett liv. Det är inget genrep. Du får inte en chans till.

Man måste inte veta hur, det löser sig under resans gång. Man måste inte vara perfekt, för det finns ingen som är. Men man klarar det ändå. Om du vågar säga Ja.

Idag, tar vi ytterligare ett stort steg utanför vår komfort zone, och ska medverka i Bodils podd. Är det läskigt? Ja. Är det spännande och kul? Ja.

När en chans dyker upp, prova att säg Ja.

Vem vet, kanske kan det vara det som förändrar din framtid. Kanske kommer den chansen få dig att snubbla och till och med trilla, men då får man ställa sig upp, borsta av sig och gå vidare.

Skjut heller inte upp saker till imorgon. Tänk på det, du kommer aldrig till imorgon, för när du tror att du väl är där, har imorgon redan förvandlats till IDAG.

Som jag sa, mitt lilla huvud är fullt av tankar. Men jag säger det igen, ska du nå Dina drömmar, så take action, börja jaga dem och gör det NU!

Önskar dig en underbar dag, där du jagar just Din dröm💜

.

.

.

.

Starta 2023 som Egen Företagare!

Ja, jag hör dig, du har redan ett jobb. Ännu bättre säger jag. De flesta startar sitt eget onlineföretag medan de fortfarande har ett annat jobb. Det är ett bra sätt att få in en extrainkomst. Låt oss sedan se vart ditt nya företag tar dig därifrån.

Gå med i vårt snabbt växande och fantastiska team nu!

Detta är något av det som ingår:

• Mycket effektivt säljsystem 

• Detaljerad steg för steg utbildning

• Inga speciella färdigheter behövs förutom MOTIVATION och AMBITION

• Du kommer att få en personlig mentor

• Kontinuerligt stöd och medlemskap i vår globala gemenskap

• Allt detta och mycket mer UTAN några månads- eller årsavgifter.

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s