Hängslen & Livrem

Är du en så som gör först och tänker sen?Eller kör du i omvänd ordning?

Jag måste börja lära mig, iallafall öva på det, att väldigt många människor är betydligt mer både försiktiga och eftertänksamma än vad jag är. Vilket förmodligen är bra i mångt och mycket.

Men om du är en av de där förnuftiga och eftertänksamma människorna, är du inte orolig för att du kanske missar massor av roliga grejer i livet?

Jag var ju inne och nosade på detta redan för någon vecka sedan, när jag bestämde mig för att bli eller vara en ja-sägare. Men jag kan inte låta bli att tänka på alla de som vill ha både livrem och hängslen och helst även hjälm, armbågsskydd och fallskärm, innan de bestämmer sig för något. Innan man införskaffat sig allt det där, så hade man ju hunnit runt halva jordklotet, till fots.. eller hunnit köpa, öppna och kört igång sitt B&B, sin restaurang eller sin redovisningsbyrå. Hunnit bygga sitt hus på drömtomten, innan någon annan köpt tomten, och så vidare. Jag tänker nu i och för sig leva i oändlighet, men jag inser ändå att det blir kanske inte alltid som tänkt. Därför är varenda dag värdefull.

Oj vad annorlunda mitt liv sett ut om det blivit som jag tänkt det. Då hade jag varit ensamstående, ett eller två nu vuxna barn, ägt mitt egna ställe, det ställe som heter Toftaholms herrgård. Det var så jag tänkte att det skulle bli, när jag var någonstans mellan 18-23 års åldern.

Som många av er vet så köpte jag aldrig Toftaholms Herrgård. Inga barn lyckades jag tillverka, inte ens singel är jag längre.

Istället blev det drygt 11 år i mitt älskade New York, flytt tillbaka till Sverige, ganska många resor, många timmar i restaurang- och barbranschen, och som innesäljare. Ett antal timmar på en truck på Ikea, ett år som hemmastuderande. Däremellan mötte jag Anders, blev samboende, förlovad och gift på, enligt mig, rekordtid. Blev husbilsägare och lämnade Sverige. Blev med hus och online business i Spanien.

Som sagt det blir sällan eller snudd på aldrig som jag tänkt mig. Men attans så kul det ofta blir ändå.

Hade vi planerat vår flytt till Spanien in i minsta detalj? Njaee.

Vår plan såg ut ungefär så här, sälj allt vi har. Köp gammal, mindre dyr husbil, ta med pass och bankkort sätt på GPSen och åk mot Spanien, resten löser vi under resans gång.

I mitt fall, så känner jag att det där med planera inte lönar sig, för det blir ändå aldrig som jag tänkt. Därför är jag mer den där, kör-så-löser-vi-det-sen människan.

Jag intalar mig också att det är så jag tjänar tid. Och, besparar mig från stress och oro.

Så vem är du? Den förnuftiga planeraren eller den obetänksamma det löser sig typen?

Ha en underbar lördag och njut av helgen 🧡

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s