Ett Ja, kan få konsekvenser

Japp, eftersom jag slocknade tidigt igår framför Morden i Midsommar dubbat till spanska, så vaknade jag givetvis också tidigt. Strax innan 3.

Har ni någonsin varit där ni tycker att saker ni gjort var längesedan, sen visar det sig att det var bara ett par dagar sen? Jag är där just nu, när jag tänker summera veckan här i lite korta drag.

Vi börjar väl med måndag, då vi gick live med vår business partner Thoa, i Sverige. En kort keffepaus, med lite snack om business, mindset och annat som kan komma upp på kafferasten. Dock var det mest en presentation av oss denna första gång. Men mycket trevligt.

Efter att kameran slocknat så berättade Thoa som skulle leda vårt grupp möte på onsdagen två dagar senare alltså. Att det skulle handla om Reels. Hon tänkte även lägga in en utmaning till oss alla. Vilket vi tyckte lät spännande. Varav jag sa att vi gärna hjälper till. Detta resulterade i att vi blev ”co-hosts” på mötet och dessutom hjälpte till med att skriva ett flertal av utmaningarna till den 10 dagars utmaning vi nu har framför oss.

Ja, jag är i mångt och mycket en ja-sägare, jag gillar att göra saker och få saker gjorda, helst redan igår. Men ibland måste jag ändå erkänna att jag gör fortare än jag tänker.

Denna 10-dagars utmaning har lämnat mig skräckslagen. 10 Reels, 10 dagar med olika innehåll. Den sista med dans!!!

Detta blir svettigt värre. …och det var jag som la dit det. Men det börjar inte förens på måndag… gott om tid.

Anders och jag var även över hos Tracey och hjälpte henne borra och skruva upp de sista sakerna innan öppningen av deras B&B, La Vieja Botica, som faktiskt öppnade i onsdags. Vi är så glada för deras skull. Wow, vilket arbete de lagt ner, och ett sånt underbart tillskott till Canillas de Aceituno.

Ops, nu höll jag på att glömma berätta om Valentines Day. Romantiken flödade, Anders gav mig en trådlös mus till min laptop och jag erbjöd Anders det sista i juicepaketet, och på kvällen hämtade vi en pizza vi delade på och drack vatten till. Det är kärlek det.

I onsdags åkte vi till människobyn, för att handla lite och även köpa en liten blomma till öppningen av byns nya B&B.

Efter det så var team mötet. Jag hade övat hela dagen på hur jag skulle inleda, men vet inte alls om jag sa som jag tänkt för jag blev nervös. Väljer också att inte kolla på inspelningen då det är otroligt jobbigt att höra mig själv. (Hur är det då inte för Anders som måste höra mig dagligen)

Några av våra team members. Alla fick inte plats i bild.

Igår, så satt vi mest på kontoret. Sen var vi ute i solen och försökte filma något att använda till utmaningen. Avslutades med ett glas vin på torget, innan vi gick hem och skrev schema. Vädret börjar bli lite bättre nu igen. I solen krävs inte mycket kläder längre.

På söndag så ska vi ha våran Spanska-konversations-lunch, igen. Ett sånt fantastiskt sätt att öva spanska på. Denna gång är vi hemma hos oss. Då vi är många, och vi inte har mycket plats, så blir det trixigt. Men hej, finns det hjärterum så finns det plats. Vi behövde dock åka och köpa in lite fler bestick och glas. Efter att ha sett deras helt underbara hem ute i el campo, så känns det riktigt pinsamt att ”visa” upp vårt lilla byhus. Men vi får försöka kompensera det med… mer vin och god mat eller nått sånt.

Nu är det snart dags att väcka min sovande make, och ge oss ut på en morgonpromenad.

Önskar Dig en härlig Fredag 🧡

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s