Jätteynklig🤒

Om några timmar är det dags att vakna. Fast nu i skrivande stund är klockan inte ens 04:00.

Vår dejt kväll i förrgår bestod i middag med lite yatzy på det. Mysigt att bara vara, spela spel och ta det lugnt.

I början av veckan när vi var ute och gick, mötte vi den nya postkvinnan i byn. Så hon kände inte igen oss, men då jag kastade långa längtande blickar ner i hennes lilla vagn med brev och paket. Så fiskade hon upp ett till mig. Min bror, Jerry hade skickat en stor låda med lakrits till mig. Så nu är jag lycklig på riktigt.

Det är lite kallare de senaste dagarna och ska nog fortsätta vara det ett tag framöver.

Jag har åkt på nån skit, febertoppar, huvudvärk och halsont. Så igår frågade jag Anders om man aldrig fick gå och lägga sig i det här huset.. klockan var då inte ens 19:00. Men jag kraschade.

Tyvärr så vaknade jag vid 2-tiden med värk i hela kroppen, så då kan jag ju inte sova. Det är precis som om min kropp vill verkligen frossa i hur synd det är om den. Jag är grymt avundsjuk på de som sover bort sina åkommor.

Så min spanska konversations lunch idag kan jag nog tyvärr glömma. Vilket är jättetråkigt eftersom vi skulle få se Hélène och Christoff’s nya hus uppe på bergskammen mitt emot vår by. Ser magiskt ut.

Det var även någon fiesta i byn igår, för Andalusiens dag. Även den missade vi då jag satt och huttrade inomhus. Men så kan det bli.

Denna tid på året, så är vi inte lika mycket utomhus, då det verkligen krävs sol för att det ska vara skönt. Då har vi i och för sig kunnat sitta i bara kortärmat på torget och äta lunch. Vilket känns ganska lyxigt.

Idag har vi även nöjet att introducera två nya business partners. Det är alltid både kul och spännande.

Så jag får nog leta reda på några Alvedon och skärpa till mig.

Ha en underbar söndag 💕

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera Det dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s