Det sög musten ur ossđŸ„č

Att vara sjuk, Àven om det bara Àr förkylning med influensa liknande symptom, mÄste vara blad det absolut trÄkigaste jag vet.

Sen i lördags kvÀll har vi, bÄde jag och Anders, mest innehaft horisontellt lÀge. Med vissa tappra försök att skÀrpa till oss, och till och med duschat och klÀtt pÄ oss lite mer vanliga klÀder och inte bara pyjamas. Men strax efter det sÄ tog krafterna slut.

Men igĂ„r var iallafall jag feberfri och mĂ„dde bra. Äntligen! Anders har inte nĂ„tt riktigt i mĂ„l Ă€n, men han har legat en dag efter frĂ„n början, sĂ„ förhoppningsvis sĂ„ kommer han vakna frigg och pisk idag.

Iallafall sÄ var vi en vÀnda ner till mÀnniskobyn igÄr, för en snabbvisit pÄ marknaden. Det var nÄgra grejer och massa frukt och grönsaker som behövde inhandlas.

Bara att komma utanför husets fyra vÀggar kÀndes underbart. Solen sken frÄn en klarblÄ himmel.

Det Àr kallt hÀr i byn, det var inte mer Àn 4 grader pÄ morgonen nÀr vi gick till bilen.

Och jag tror inte det klarade sig över 10 grader under dagen. Men oj sÄ solen vÀrmer. Folk kunde ÀndÄ i kortÀrmat i solen pÄ uteserveringen pÄ torget.

Annars kan vi konstatera att vi valde rÀtt vecka att vara sjuka pÄ. Det Àr ÀndÄ ingen skola denna veckan, för det Àr vita veckan. Vilket innebÀr att skolan Àr stÀngd. Dessutom har det varit bÄde blÄsigt och kallt. SÄ vi har inte missat mycket.

Jobbat har vi kunnat göra ÀndÄ, vilket kÀnns som ett privilegium.

Vi samlade Àven ihop oss för vÄrt veckomöte i onsdags, alltid lika trevligt och informativt. Men extra roligt denna gÄng dÄ vi fick vÀlkomna tvÄ av vÄra nya business partners in i teamet.

DÄ turen till mÀnniskobyn tydligen tog slut pÄ mina krafter, sÄ tror jag vi somnade redan vid 21-tiden igÄr, vilket gjorde att jag vaknade pigg och utvilad strax innan 2.

Givetvis passade jag pÄ att kolla igenom bÄde Facebook och Instagram, skriva detta lilla blogg inlÀgg, och göra lite jobb, med betoning pÄ lite.

Just det igÄr sÄ var det 4 Är sen Anders friade till mig. I Bryssel pÄ Grand-Place, under vÄrt besök hos vÄr vÀn Helena. Vilken resa vi började dÀr. Inte hade vi en aning om att vi skulle bli spanjorer dÄ inte. Men sÄ blev det.

Önskar Dig en hĂ€rlig fredag kvĂ€ll 💕

.

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fĂ„ veta mer📬

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s