Vi taggar för fullt!!!👏🏼👏🏼👏🏼

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något här.

Vad har vi sysslat med sen sist? Ja faktum är att även i Spanien så blir det vardag.

Just nu så moppar Anders golven på alla tre våningar. Själv sitter jag vakt vid huvudströmbrytaren, då vi även slängt i en tvätt. När vi tvättar så brukar strömmen brytas si så där en 7-8 gånger. Så jag sitter nära och bara kan trycka igång den igen.

Det är givetvis inte allt vi pysslar med. Vi jobbar och har haft flera kul och inspirerande möten. Alltid lika kul att träffa nya positiva och drivna människor.

Vi har även åkt ner till Rincón de la Victoria, strosat omkring på stranden och ätit lunch när vi var där.

En annan dag åkte vi ner till Torre del Mar och tog en brunch och passade på att jobba lite ifrån caféet vi satt på. Svårslaget att kunna jobba ute i solen nära stranden.

Sen kom sommarvärmen på bara ett kick. Så i lördags satt vi och njöt av lite lunch på torget. Sen gick vi hem och gjorde en god sangria som avnjöts uppe på takterrassen.

Sen var det äntligen dags för vår spanska konversations lunch. Denna gång hemma hos Lynette och hennes make.

Alltså wow, vilket hus. Det ligger precis i utkanten av vår by. Bara 10 minuters promenad från vårt hus. Med en jättestor trädgård, med flera ”rum” och sittgrupper. Ett fantastiskt utomhuskök, en stor pool och massor av olivträd. Det var helt magiskt. Så vi åt massa god mat och drack lite vin, pratade spanska och njöt av både sällskap och omgivningen.

Vi har även varit och köpt en tv. Mest för att vi ville ha en ordentligt stor screen, tills imorgon och fyra dagar framåt.

Vi ska nämligen vara med på ett Tony Robbins event. Det är något vi ser fram emot och är supertaggade inför. Vi är både nyfikna och spända på var dessa intensiva fyra dagarna kommer att ta oss. Fyra hela dagar 12-14 timmars event.

Det vore väl skam om vi inte kan lära oss något då.

Så ingen av oss kommer att vara tillgängliga förens på måndag igen. Eftersom vi inte är samma tidszon som Tony, så är det vår tid mellan typ 15:00 – 04:00.

Så nu har vi inhandlat massor frukt och grönsaker, för att ha mycket hälsosam och näringsrik kost. Det kommer även gå åt massor av vatten och en del kaffe. Så efter vårt möte ikväll, ska vi preparera mat för de kommande dagarna. Och gå och lägga oss sent, så jag inte vaknar kl.04:30, som jag brukar.

Ha en fortsatt fin kväll och helg💜

.

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker människor som är villiga att lära sig. Du som är redo för en förändring. Vi söker motiverade och positiva människor. Vi är här för att inspirera dig. Om du låter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgångar.

Vi tillhandahåller allt du behöver.

• Ett system och en webbsida. • Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. • Tillgång till vårt globala nätverk. • Inga telefonsamtal och ingen försäljning krävs. • 30 dagars garanti.

Titta på webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till något

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s