Vilken helgđŸ€©

Det tog flera dagar att komma ikapp sig efter förra helgen.

Det började med tekniskt strul, kanske inte ovÀntat nÀr 40 000 mÀnniskor ska vara med pÄ ett och samma live event, med ingen mindre Àn Tony Robbins.

SÄ vi var pÄ plats frÄn torsdag kl.14:00 till 05:00 pÄ fredag morgon.

NÀr jag sen vaknade vid 9-tiden sÄ kÀndes det som om jag blivit överkörd av en traktor. Hela min kropp var helt slut. För Tonys event Àr fullspÀckat med inte bara sÀtt att lÀra sig Àndra sitt mindset, utan Àven spÀckat med fysisk aktivitet. Och detta var bara första dagen av fyra!

PÄ natten till mÄndagen sÄ slutade vi hyfsat tidigt, och vi var i sÀng redan vid 03:00. DÄ hade vi mer Àn 55 aktiva timmars event bakom oss. Tony Robbins och hela hans team Àr helt fantastiska.

Vi har fÄtt sÄ mÄnga berÀttelser och livsöden berÀttade under dessa 55 timmar. SÄ vi har mycket att processa och lÀra. VÄr resa har bara börjat.

I tisdags vaknade vi och kom pÄ att vi skulle besikta vÄr lilla bil, eftersom hon ska bli spansk hon ocksÄ. KÀnns bra att den processen Àntligen Àr igÄng. SÄ om nÄgra veckor sÄ ska hon nog ha fÄtt sina spanska nummerplÄtar. Vi hade fÄtt datum och tid, pÄ nÀr vi skulle besikta bilen. Dock ingen adress. SÄ vi slog in besiktning pÄ vÄr Google map. Det poppade upp 12 stycken.

Vi valde en och hoppades pÄ det bÀsta. Tur som en tokig, sÄ hade vi valt rÀtt. Givetvis hade vi missat att en lampa var trasig. Vi ÄtgÀrdade detta, Äkte tillbaka och har nu blankt papper.

EfterÄt sÄ Äkte vi rakt ner mot kusten, frÄn var vi var, och kom till Algarrobo. Inte alls lÄngt frÄn oss, men ett stÀlle vi missat. Det var riktigt charmigt, sÄ dit kommer vi absolut Äka igen.

Vi letade upp en restaurang för lunch, och bestÀllde jÀttegod pizza och varsin kall öl. Medans vi vÀntade sÄ började vi renskriva vÄra anteckningar frÄn helgen.

Sen gick vi utmed stranden pÄ en lÄng strandpromenad.

VÀl tillbaka hemma igen sÄ bestÀmde vi oss för att fortsÀtta njuta av sol och vÀrme, tog en promenad och hamnade pÄ torget. NÀr vi precis satt oss, sÄ dyker en ny bekant upp med sin familj. FrÄn Sverige men har ett par hus i Torrox. SÄ det var kul att se dem. De slog sig ner, och vi glömde totalt att det var tisdag och att vi hade spanska klass. Vi fÄr göra desto bÀttre ifrÄn oss idag.

SÄ idag har vi en hel del pÄ schemat, det Àr spanska klass, ett business möte, börja pÄ en presentation som ska vara klar nÀsta vecka och ett team möte ikvÀll med inbjudna gÀster. Kul och spÀnnande, anteckningsblocket kommer givetvis fram igen, dÄ jag vet att vÄra gÀster kommer ha mycket att dela med sig av.

Jag hoppas att du fĂ„r en hĂ€rlig dag 💜

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot.

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s