FĂ„nigt leende 😁

Attans som det blÄser, och har gjort hela natten. Tur att vi tog in dynorna och kuddarna i soffan uppe pÄ takterrassen.

HÀnder det att ni kommer pÄ er sjÀlva gÄ omkring med ett fÄnigt leende pÄ lÀpparna?Det hÀnder mig ganska ofta. Av ingen direkt pÄtaglig anledning.

Men jag gissar att det har att göra med flera aktiva val jag har gjort.

Vissa av dem kanske lĂ„ter helt korkade, som att jag valt bort ”nyheter”. Dels för att jag vet att det mesta inte Ă€r nyheter utan en, snĂ€llt uttryckt, pĂ„verkans kampanj.

DĂ„ det Ă€ndĂ„ inte biter pĂ„ mig, utan bara fĂ„r mig förbannad.. sĂ„ har jag i stora delar valt bort den. Och
 faktum Ă€r att de gĂ„nger jag kollar den sĂ„ Ă€r det exakt samma mög som för tolv, sju, fem och tvĂ„ Ă„r sedan.

Jag har ju som ni vet, valt att flytta till lite sydligare breddgrader. Klimatet Àr bÀttre, mÀnniskorna verkar mer nöjda.

Jag har valt tillsammans med Anders att jobba för oss sjÀlva. Men trots det sÄ har vi ett helt team. Dessutom ett snabbt vÀxande team av fantastiska mÀnniskor. Jag kan fortfarande inte riktigt greppa vilken styrka det ger, nÀr alla Àr vÀnliga och stöttande. Eller hur det verkligen vÀrmer nÀr alla gratulerar en nÀr det gÄr bra, nÀr mÄnga hör av sig och tackar för en presentation vi gjort. Det Àr en hÀrlig kÀnsla.

I lördags sÄ Äkte vi ner till Caleta de Velez. DÀr finns en liten hamn, en stor marknad som höll pÄ att stÀnga nÀr vi kom. MÄnga restauranger och allmÀnt trevlig liten kust by.

Jag stannade vid en bĂ€nk för att svara nĂ„gra intressenter, och vi hörde ett riktigt bra band spela en liten bit bort. SĂ„ medans jag svarade pĂ„ mail gick Anders bort och kollade in bandet. Jag kom givetvis snabbt ifatt. Riktigt bra band med ett jĂ€kla drag i, ”The Bud Spencer Band”.

TyvÀrr var det fullt pÄ restaurangen sÄ efter ett tag knatade vi vidare.

Men efter en halvtimme vÀnde vi, och vi hade tur, det var paus för bandet, och nÄgra bord hade blivit lediga. SÄ vi Ät lunch och lyssnade pÄ bandet. En underbar lördag.

Söndagen spenderade vi hos Ines och Joanna, ihop med andra spansktalande inflyttade by-grannar. Helt underbart, knytkalas och lunch under olivtrÀdet i 27 graders vÀrme.

De sa ocksÄ till oss att vi Àr mer Àn vÀlkomna att anvÀnda deras pool nÀr vi vill. Vi Àr sÄ tacksamma.

I veckan har vi jobbat och varit i skolan.

PÄ mötet i onsdags, sÄ hade vi en presentation som handlade om vÄra 55 timmar med Tony Robbins och hans fantastiska team och gÀster. Lite trixigt att komprimera 55 timmar till 40 minuter.. men vi hoppas att nÄgot bra kom ut av det.

Secret Gardens trÀdgÄrd Àr mer och mer lockande nu nÀr det Àr soligt och varmt. SÄ det fÄr bli i ett besök nu i dagarna. Vi gick förbi en snabbis för varsitt glas vin efter vÄrt möte, men dÄ hade det hunnit bli kyligare.

IgÄr hade vi ytterligare en timme med Tony Robbins. Den mannen ger sig inte, det ska nötas in det han lÀrt oss. Och det uppskattas.

Även huset stĂ€dades igĂ„r. SĂ„ nu Ă€r det rent och fint till helgen.

Anders och jag har ett nytt projekt att dra igÄng i vÄrt team. Vilket Àr spÀnnande och kommer inkludera mÄnga, och gynna alla.

Hoppas Du ocksÄ gÄr omkring med ett fÄnigt leende pÄ lÀpparna och har det allmÀnt jÀkligt bra.

Njut av fredagen och stundande helgen🧡

.

.

.

.

Vi söker dig som vill ha mer i livet.

Vi söker mÀnniskor som Àr villiga att lÀra sig. Du som Àr redo för en förÀndring. Vi söker motiverade och positiva mÀnniskor. Vi Àr hÀr för att inspirera dig. Om du lÄter oss guida dig genom hela processen att starta din egen digitala business, kommer vi som dina mentorer att följa din resa och fira dina framgÄngar.

Vi tillhandahÄller allt du behöver.

‱ Ett system och en webbsida. ‱ Steg-för-steg utbildning. Vem som helst kan göra detta. ‱ TillgĂ„ng till vĂ„rt globala nĂ€tverk. ‱ Inga telefonsamtal och ingen försĂ€ljning krĂ€vs. ‱ 30 dagars garanti.

Titta pÄ webinaret, Helt Gratis och du förbinder dig inte till nÄgot

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s