Påsken drog ut på tiden ⏰

När Jess frågade oss om vi inte ville komma till Valencia några dagar, kunde vi inte säga nej.

Visst är det ganska långt, drygt 6 timmar med bil. Men vem älskar inte en Roadtrip?

Så på söndag morgon, tog vi vår lilla packning, och en väska med smörgåsar, kaffe, vatten, frukt och energibars. Så började resan. Det var fortfarande mörkt när vi åkte hemifrån. Så mysigt.

Vi åkte en väg vi aldrig åkt förut. Det är alltid kul att se nya vyer. Anders körde, och jag passade på att jobba lite mellan kaffeslurparna och korv och stekta ägg mackorna.

Vid två-tiden körde vi in i en liten gränd där Jess hade sin lägenhet, mitt i den gamla delen av Valencia.

Vi bar upp vår packning som i ärlighetens namn inte var så liten, eftersom vi även hade lakan, handdukar och jobbdatorerna med oss. Sen åkte vi iväg och letade parkering. Tack och lov var det påsk, så vi hittade en parkering bara nån kilometer bort.

Vi gick tillbaka och hämtade Jess, sen gick vi ut till stora torget och tog en öl. Strosade sen runt i staden tills Maria landade, och Jess sprang hem för att möta henne. Vi hamnade lite på efterkälken. Senare gick vi alla fyra till en fantastisk tapas restaurang, så mycket gott, och stället var knökafullt. Senare strosade vi genom stan hemåt igen.

Annandag påsk så skulle vi gå till stranden, men det blåste en del så det var mest för att se den. Det visade sig var nästan 9 km dit.

Vi blev hungriga, men då det var spansk farsdag, så var varenda ställe fullbokat. Vi tog en über tillbaka till gamla stan. Där hittade vi ett ställe på lilla torget, och kunde äntligen få något i magen.

Tisdagen började fantastiskt bra genom att vi fick ytterligare en action taker, till vår business. Det är lika kul och spännande.

När vi ändå var i krokarna tyckte vi att vi stannar till hos våra business partners Elli och Bernhard på en kaffe. Vi känner dem bara från våra teams möten online, ett härligt par med go energi och lätt till skratt.

Men så kul att ses på riktigt, och de var ju till och med ännu härligare i person. Det blev mycket snack, god mat och dryck och musik quiz. Vi blev kvar över natten.

Dagen efter rullade vi hem och var hemma lagom till vårt team möte.

Resten av dagarna har vi mest jobbat och även varit på vår SFI. Den känns inte super inspirerande, då vad jag än säger så får jag ett, No!!! Så säger man inte, sen rättar hon mig med att säga exakt samma sak. Och gud nåde den som beställer en tostada med tomat och olivolja. När det tydligen är omöjligt för man måste säga olivoljan före tomaten. Enligt min lärare (dock inte enligt läroboken).

Men det är bara två månader till, sen är jag fri, och förhoppningsvis en jäkel på spanska.

Nu stundar en lördag med en hel del arbete, pannkakor, Melodikrysset, städa och veckohandla.

Imorgon är vi ett gäng på ca 20 personer som ska på eftermiddags disco nere vid pool baren som öppnar för säsongen.

Njut av lördagen 🧡

.

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s