En magisk aftonđŸ„‚đŸŒžđŸŒż

Jag hade tÀnkt att stanna hemma. Vi har ju en liten vovve nu, som inte stod med pÄ inbjudan.

SÄ Anders skickade ett meddelande till Olivier, att jag tyvÀrr inte kunde nÀrvara vid festen, dÄ vi inte kunde lÀmna Mickey sjÀlv.

Olivier tyckte dock att det var en dum idé, dÄ han ville presentera oss för alla pÄ festen. För vi ska ju göra en del jobb för honom. SÄ alla ni som vill sÀlja ert hus i Axarquía-omrÄdet, eller ni som vill köpa i samma omrÄde, hör av er. Vi hjÀlper er hitta drömboendet.

https://abracasabra-realestate.com

SĂ„ vi Ă„kte alla tre till festen som Olivier hade anordnat hemma hos sig.

Huset ligger bara nÄgra kilometer frÄn vÄr by, och han har den mest fantastiska utsikten ner utöver dalen och lÄngt bort förbi lake Viñuela. Helt Magisk.

Vi vÀlkomnades med en drink och fick skriva vÄra namn pÄ lappar som sen anvÀndes i en lottdragning. Vi vann dock inget denna gÄng.

NÄgra barbord var uppstÀllda runt poolen.

En bar var pÄ plats och likasÄ en plats för en dj.

En cateringfirma serverade mycket god och snyggt presenterad mat. Som jag tyvÀrr glömde fota.

MÄnga trevliga och festklÀdda mÀnniskor.

Olivier höll ett tal som uppmÀrksammade mÄnga bÄde kollegor, blivande medarbetare(vi), nya entreprenörer, andra mÀnniskor som gjort och gör skillnad till det bÀttre för vÄr by och runt om i omrÄdet.

Sen dansandes det en hel del. Fast vovven Mickey gillar inte nÀr Anders och jag inte Àr pÄ samma plats. SÄ nÀr jag lÀmnade honom med Anders för att dansa loss lite, sÄ slÀppte han mig inte med blicken en endaste sekund.

Det var en fantastisk kvÀll och fest.

SÄ mÄnga nya, trevliga och spÀnnande mÀnniskor vi trÀffar.

Det har nu gÄtt lite drygt 6 mÄnader sen vi fick nyckeln till vÄrt hus, och vi kÀnner redan att vi Àr en accepterad del av samhÀllet och byn vi bor i. Spanskan mÄste absolut bli bÀttre.. men nu nÀr vi ska ha ytterligare ett jobb, sÄ kommer vi komma ut mer. Vilket i sin tur kommer leda till att vi mÄste prata mer Spanska.

En schuttle bus var inhyrd för aftonen, som tog oss bÄde till och frÄn festen. Den körde oss till fotbollsplanen precis vid infarten till vÄr by, dÀrifrÄn promenerade vi hem. Mickey som skötte sig exemplariskt pÄ festen, var lite trött dagen efter och tog sovmorgon.

Att komma som ny till ett nytt land och Àven ny by, nÀr man dessutom Àr vuxen, Àr inte alltid bÀsta förutsÀttningarna för att lÀra kÀnna folk och fÄ nya bekanta och vÀnner.

Just dÀrför Àr vi bÄda sÄ otroligt tacksamma, att pÄ sÄ kort tid kunna kÀnna att vi Àr en del av Canillas de Aceituno, och vi har vÀnner och bekanta pÄ AbraCasabra. Som vi snart Àven kan kalla kollegor.

Men Ă€ven pĂ„ Secret Garden, restaurangen med dess mysiga trĂ€dgĂ„rd och servering runt poolen. Ägarna Sebastian och Edy Ă€r störtsköna och de tillsammans med Jonas fĂ„r oss alltid att kĂ€nna oss, inte bara som privilegade gĂ€ster, utan Ă€ven som vĂ€nner.

Plus alla andra trevliga mÀnniskor, som arbetar pÄ olika restauranger, barer och affÀrer. Andra inflyttade till byn, som vi lÀrt kÀnna.

Fy attans vad bra vi har det egentligen.

Hoppas Ni har det precis lika oförskĂ€mt bra som vi har det🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att fĂ„ veta mer📬

Eller klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s