En magisk afton🥂🌸🌿

Jag hade tänkt att stanna hemma. Vi har ju en liten vovve nu, som inte stod med på inbjudan.

Så Anders skickade ett meddelande till Olivier, att jag tyvärr inte kunde närvara vid festen, då vi inte kunde lämna Mickey själv.

Olivier tyckte dock att det var en dum idé, då han ville presentera oss för alla på festen. För vi ska ju göra en del jobb för honom. Så alla ni som vill sälja ert hus i Axarquía-området, eller ni som vill köpa i samma område, hör av er. Vi hjälper er hitta drömboendet.

https://abracasabra-realestate.com

Så vi åkte alla tre till festen som Olivier hade anordnat hemma hos sig.

Huset ligger bara några kilometer från vår by, och han har den mest fantastiska utsikten ner utöver dalen och långt bort förbi lake Viñuela. Helt Magisk.

Vi välkomnades med en drink och fick skriva våra namn på lappar som sen användes i en lottdragning. Vi vann dock inget denna gång.

Några barbord var uppställda runt poolen.

En bar var på plats och likaså en plats för en dj.

En cateringfirma serverade mycket god och snyggt presenterad mat. Som jag tyvärr glömde fota.

Många trevliga och festklädda människor.

Olivier höll ett tal som uppmärksammade många både kollegor, blivande medarbetare(vi), nya entreprenörer, andra människor som gjort och gör skillnad till det bättre för vår by och runt om i området.

Sen dansandes det en hel del. Fast vovven Mickey gillar inte när Anders och jag inte är på samma plats. Så när jag lämnade honom med Anders för att dansa loss lite, så släppte han mig inte med blicken en endaste sekund.

Det var en fantastisk kväll och fest.

Så många nya, trevliga och spännande människor vi träffar.

Det har nu gått lite drygt 6 månader sen vi fick nyckeln till vårt hus, och vi känner redan att vi är en accepterad del av samhället och byn vi bor i. Spanskan måste absolut bli bättre.. men nu när vi ska ha ytterligare ett jobb, så kommer vi komma ut mer. Vilket i sin tur kommer leda till att vi måste prata mer Spanska.

En schuttle bus var inhyrd för aftonen, som tog oss både till och från festen. Den körde oss till fotbollsplanen precis vid infarten till vår by, därifrån promenerade vi hem. Mickey som skötte sig exemplariskt på festen, var lite trött dagen efter och tog sovmorgon.

Att komma som ny till ett nytt land och även ny by, när man dessutom är vuxen, är inte alltid bästa förutsättningarna för att lära känna folk och få nya bekanta och vänner.

Just därför är vi båda så otroligt tacksamma, att på så kort tid kunna känna att vi är en del av Canillas de Aceituno, och vi har vänner och bekanta på AbraCasabra. Som vi snart även kan kalla kollegor.

Men även på Secret Garden, restaurangen med dess mysiga trädgård och servering runt poolen. Ägarna Sebastian och Edy är störtsköna och de tillsammans med Jonas får oss alltid att känna oss, inte bara som privilegade gäster, utan även som vänner.

Plus alla andra trevliga människor, som arbetar på olika restauranger, barer och affärer. Andra inflyttade till byn, som vi lärt känna.

Fy attans vad bra vi har det egentligen.

Hoppas Ni har det precis lika oförskämt bra som vi har det🧡

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte är ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmågan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

Skicka mig ett meddelande för att få veta mer📬

Eller klicka på länken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s