FullspĂ€ckad dag🌾🌿

IgÄr var en fullspÀckad dag. Powerwalk, arbete, skola och team meeting med vÄrt extra jobb. Ett extrajobb som vi inte börjat Àn, men dÀr chefen ÀndÄ tycker att det Àr viktigt att vi Àr med pÄ trevligheter som som igÄr kvÀll.

Och inte skulle vÀl vi tacka nej till nÄgot sÄdant.

Mötet var hemma hos chefen Olivier, och jag blir lika förstummad av utsikten frÄn hans terass varje gÄng. Bergen, dalarna, de vita husen som ligger utströdda pÄ behörigt avstÄnd och sjön Viñuela, som tyvÀrr snart Àr ett minne blott, dÄ nivÄn ligger pÄ omkring 10% av sin fulla kapacitet. Men utsikten Àr magisk.

IgÄr var det dock vÀldigt dimmigt, eller som vi fick lÀra oss, det var luftföroreningar frÄn Marocko som kom över oss, tydligen fanns en liten notis om det i tidningen. Trots detta eller kanske tack vare detta, var det en vacker, disig utsikt.

Vi blev serverade champagne som vÀlkomstdrink. Efter lite mingel, sÄ blev det sen mycket god och snygg mat, med vin dÀrtill.

Mycket prat och skratt. Men givetvis en hel det allvar ocksÄ.

Vi Ă€r sĂ„ otroligt tacksamma, för att vi fĂ„r vara en del i detta team ocksĂ„. Det betyder mycket att fĂ„ komma ut och arbeta tillsammans med andra mĂ€nniskor ocksĂ„. Även om vi Ă€lskar vĂ„r business och att jobba tillsammans och hemifrĂ„n, sĂ„ finns hĂ€r andra vĂ€rden att hĂ€mta.

Vi blir Àn mer en del av vÄr by. Vi kommer vara tvungna att prata mer spanska, vilket vi verkligen vill och ser fram emot.

Vi fick faktiskt igÄr beröm av nÄgra av vÄra nya kollegor, för att vi sÄ snabbt blivit accepterade av alla i vÄr by. De var riktigt imponerade av hur vi verkade kÀnna de flesta och alltid vara inbjudna till alla fester. Inte nog med det tydligen sÄ pratar de om oss i vÄr kollegas by, som jag inte ens kommer ihÄg vad den heter och har heller aldrig besökt. Om det Àr detsamma som att vi nu Àr en del av samhÀllet och fullt ut accepterade, det vet vi inte. Men hoppas givetvis att sÄ Àr fallet.

Nu fick vi dessutom nyss ett god morgon meddelande frÄn vÄr team partner i vÄr business, med en kort dagordning med flera intressanta punkter, inför kvÀllens team meeting, som blir pÄ zoom, eftersom vi Àr spridda runt om i vÀrlden. SÄ vi har nÄgot att se fram emot Àven idag.

Önskar Er alla en underbar dag🧡

.

.

.

De flesta antar bara att arbeta online inte Àr ett alternativ för dem. De har inte den tekniska kompetensen, de har inte marknadsföringsförmÄgan. De har aldrig drivit företag tidigare.

NU SPELAR INGET AV DET NÅGON ROLL– TACK VARE DENNA WORKSHOP!!

För att fÄ veta mer, klicka pÄ lÀnken:

https://www.workonlineglobal.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s