Sol, kärlek och vänner💗

Våra eftermiddags promenader är ganska sköna och oftast åker ett lager eller två av under promenadens gång. Vattnet porlar i ett dike som går utmed en av byns branta gator. Flera blommor har börjat slå ut samtidigt som klöver breder ut sig som en tjock grön matta på sina ställen. Det känns som vår, det är vår i luften.

Ibland när jag inte skrivit på ett tag är för att det är mest bara vardagslivet som flutit på, och jag har inte mycket att berätta tycker jag. Men denna vecka har varit ganska fullspäckad.

Bloggen vi var med på i fredags, släpps den 4 mars, då kommer vi även länka till den. Det var ju något nytt för både mig och Anders, men Bodil är en trevlig kvinna lätt att prata med, så det kändes efteråt som att det gick ganska bra.. även om vi inte kom ihåg vad vi sagt.

På fredag eftermiddag fick jag ett meddelande från Tracey som snart ska förverkliga sin stora dröm och öppna sitt och hennes mans egna B&B här i vår by. Hon ville att vi kom och prov-bodde. Hon sa även till oss att ta med ett par vänner, så vi frågade ett holländskt par om de ville hänga på. Då vi bestämde kl.18:00 med Tracey så var vi i tid, och upptäckte att ingen var där. Jag tittade igen på meddelandet och insåg att jag tagit fel på dag. Så vi gick och tog en pizza med våra holländska vänner innan vi gick hem.

Dagen efter så kom vi tillbaka, på rätt dag, och Tracey välkomnade oss med öppna armar till sitt nya B&B. Vi fick varsitt rum. Hela stället är helt och hållet nyrenoverat, och så fint. Tracey har verkligen ett öga för detaljer. På kvällen satt vi och spelade spel nere vid entrén och i ett större rum. Vår granne från England var med och spelade kort, medan paret i det sista rummet gick ut på restaurang.

Senare sov vi som små prinsar och prinsessor i jätteskön säng. Torkade oss med tjocka fluffiga handdukar efter duschen och fick en fantastisk frukost och ett härligt chatt med övriga gäster vid frukosten. Vilket härligt ställe. Vi önskar Tracey and Alan all framgång och lycka med sitt nya B&B, La Vieja Botica.

På söndagen var det dags för vår spanska konversations lunch, denna gång hemma hos ett mycket trevligt holländskt par. Wow, deras ställe fick mig att önska att de skulle adoptera mig och Anders. Vilket hus!!!

Alla hade med sig riktigt goda rätter och några hade även gjort dessert. Vi åt, drack och njöt för fulla drag. Vi satt ute nära poolen och solen gassade. En helt fantastisk söndag, med mycket snack och många skratt.

Men allt är ju inte bara lek och nöjen. Vi har även hunnit med flera business relaterade möten hittills i veckan och fler kommer. Vi har även hjälpt Tracey att få upp skyltar, porttelefonen och lite annat smått och gott till sitt B&B.

Imorgon så ska vi ha ett möte med fler inblandade vilket alltid är kul. Efter det ska jag vara med på en live intervju med vår fina business partner och vän Thoa. Sen ska vi köra på med ett möte till efter det.

Idag är det skola och jobb som gäller.

I övrigt är det ganska synd om mig då jag de senare dagarna mått lite småkymigt och får feber på kvällarna. Inte mycket att lipa över, men bara allmänt tråkigt. Så vi har mest spenderat kvällarna med tv-serie och popcorn. Jag har nog i och för sig mest studerat insidan på ögonlocken.

Jag önskar Dig en fortsatt underbar dag.💜

.

.

.

Starta 2023 som Egen Företagare!

Ja, jag hör dig, du har redan ett jobb. Ännu bättre säger jag. De flesta startar sitt eget onlineföretag medan de fortfarande har ett annat jobb. Det är ett bra sätt att få in en extrainkomst. Låt oss sedan se vart ditt nya företag tar dig därifrån. Gå med i vårt snabbt växande och fantastiska team nu!

Detta är något av det som ingår:

• Mycket effektivt säljsystem 

• Detaljerad steg för steg utbildning

• Inga speciella färdigheter behövs förutom MOTIVATION och AMBITION

• Du kommer att få en personlig mentor

• Kontinuerligt stöd och medlemskap i vår globala gemenskap

• Allt detta och mycket mer UTAN några månads- eller årsavgifter.

https://www.workonlineglobal.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s